Färgteckningar på naglar - nya artiklar 2016

Den ursprungliga manikyren är alltid snygg och ovanlig. Och naturligtvis är den mest intressanta designen vackra ritningar. Denna modetrend är också relevant i den nya säsongen. Masters erbjuder ett stort urval av de mest snygga och kreativa tecknen på naglarna, vilket kommer att göra den dagliga bågen av 2016 minnesvärd och extraordinär.

De mest moderna ritningarna på naglar 2016

Under den nya säsongen representeras vackra bilder i manikyr av ett mycket stort och varierat val. Fashion designers kan välja en snygg design för en specifik sida vid sida, situation eller bara för själen. Men i alla fall trendiga ritningar på naglarna 2016 - ett universellt val, samtidigt som man betonar individualiteten och den vanliga fashionisten. De mest populära idéerna representeras exakt av rika och fångfulla nyanser och kombinationer. Naturligtvis finns klassiska och naturliga toner också i den fashionabla designen, men i allmänhet ser nageln ut kontrast och attraktiv. Låt oss se vilka nyanser av färgteckningar på naglarna som erbjuds 2016?

Inhomogen geometri . Som i föregående säsong är geometriska abstraktioner relevanta. Men i 2016 är sådana teckningar inte tydliga rutor, cirklar och trianglar, men intressanta zigzags, trapezer och andra ovanliga siffror för manikyr.

Animalistiskt tryck i barnens stil . Djurteman är också en av de mest moderna designerna. Men under säsongen 2016 är inte utskrift av animalisk färgning relevant, men roliga ansikten och ovanliga djur. Särskilt populära är alla slags bilder av katter i barnens stil.

Blommompositioner . De vackraste ritningarna på naglarna 2016 är blommor. Men om tidigare blommatema dekorerades med en eller två naglar, blev årets trendiga blommiga manikyr prydnad med vackra buketter och kompositioner av alla fingrar.

Godis och frukt tema . För älskare av rika och levande lösningar i manikyr, kommer det verkliga valet att vara en design med frukt, bär, citrus. Även för denna typ av nagellistister hänvisar till kontrasterande abstraktioner som påminner om godis.